Lille Requiem
Om Kærlighed

URPREMIERE PÅ AFGANGSFORESTILLING

I forestillingen LILLE REQUIEM OM KÆRLIGHED sammensættes to forskellige stykker fra Lars Noréns store værk "Terminal" til en smuk og nådesløst ærlig fortælling om mennesker, der mødes eller ikke kan mødes i eksistentielt krævende livssituationer. Vi møder mennesker, som står overfor – eller gennemgår – en forandring. Mennesker som pludseligt konfronteres med et liv, der tager en ny og skelsættende drejning.


Trods sit livtag med de store menneskelige temaer er teksten så enkel og umiddelbar, at vi som publikum let kan placere os selv i situationerne på scenen og lade dem spejle i vort eget følelsesliv. Det handler om det, vi har til fælles: Fødsel, død, mor, far, børn.


ÅBEN DØREN TIL DIT INDRE MØRKE

Med humor og varme lader Lars Norén, en af nordisk litteraturs stærkeste stemmer, os se direkte ind i vores egne mørke rum, men lader os også ane, at der findes døre at åbne, hvis bare vi tør. Den norske kulturjournalist Mikale Van Reis udtaler: ”Lars Noréns dramatiske skabelse måler livets tab men drømmer i præcis samme øjeblik om scenen som pladsen for noget, som vi endnu ikke kender, som ikke er skabt endnu, eller endnu ikke er født. Et orkanens øje mod uendeligheden slås pludselig op”


LILLE REQUIEM OM KÆRLIGHED er afgangsforestilling for de otte fjerdeårsstuderende på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Forestillingen har dansk urpremiere med Thomas Müller som instruktør.


Køb billet

Spilleperiode
20. maj - 4. jun 2016

Scene Ny sal

Varighed 90 min.

MEDVIRKENDE ANNA NØHR TOLSTRUP, MARIE KRISTINE MARSCHNER, FANNY BERNTH, SARA HJORT DITLEVSEN, MIKKEL BECKER HILGART, MATHIAS FLINT, MOHAMED ALI OSMAN OG MATHIAS SPROGØE FLETTING

TEKST LARS NORÉN

INSTRUKTØR THOMAS MÜLLER

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Morten Hede


"Man håber på, at det aldrig vil ende."


StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Århus Stiftstidende


"Intens kærligheds-dødsmesse"