FORTÆLLINGER PÅ FLUGT

UNGE FLYGTNINGE FORTÆLLER - DE HAR ALLE OPLEVET AT FLYGTE OG STARTE ET NYT LIV I DANMARK

Kom og oplev 8 unge flygtninge, der fortæller - ærligt og direkte - om deres oplevelser i en live storytelling-forestilling på Teatet Svalegangen. Mød Amro fra Ebeltoft, Babishayini, som flygtede alene fra krigen i Sri Lanka og 6 andre unge med hver deres unikke historie.


Fortællerne er ikke debattører eller retorikere. De er almindelige mennesker med ualmindelige historier. Historier om flugten, livet før krigen eller tabet af identitet og tryghed. Historier om sjove misforståelser på sprogskolen, nye venskaber eller spørgsmålet om, hvor længe man bliver ved med at være flygtning.


MØDET MED DANMARK

I 2015 talte vi om ’flygtningestrømme’ ind over Danmark. Siden da har debatten flyttet sig og ’strømmen er stilnet af’. Men uanset hvilken debat, der fylder i medierne, så forsøger flygtninge hver dag at skabe sig en hverdag i deres nye hjem. Hvad betyder det at blive sat i en politisk og juridisk bås som ’flygtning’, at ramle ind i et system og i nye kulturer, der har holdninger til din ’status’, men ikke din person? Hvordan insisterer på at have sin egen historie midt i alt det?


Køb billet

#Flygtningefortæller #JulmedAnneGrethe #Identitetstab #Drømme
Spilledato
26. feb 2018

Scene Ny Sal

Varighed 120 MIN. INKL. PAUSE

TID 19.00

PRIS GRATIS


FORTÆLLERE POPAL, LIYA, ABDULLAH, GREGORY, MOUTAZ, BABISHAYINI, HAGOS OG AMRO.

ARRANGØRER DFUNK – DANSK FLYGTNINGEHJÆLP UNGDOM I SAMARBEJDE MED FORVANDLENDE FORTÆLLINGER

#Flygtningefortæller #JulmedAnneGrethe #Identitetstab #Drømme

73%

Almindelige unge med ualmindelige historier

6%

Asylcenterrap

21%

Håbløs rødgrød med fløde

0%

Fiktion