Pussy Jam

Pussy Jam er et samfundskritisk, feministisk kunstnerkollektiv. (Hvis vi da må kalde os et kollektiv, når vi kun er to og heller ikke bor sammen...)


I dette show leger komiker Sanne Søndergaard og musiker Karina Willumsen med nye jokes, anekdoter og satiriske sange. Måske bliver Joachim B. Olsen nævnt. Måske bliver han ikke. (Men det bliver han nok. Vi kan bare ikke lade være...)


Pussy Jam er til dig, der vil med ind i komikkens værksted og tilbringe en time med to dedikerede politiske kunstnere. (Som er den højpandede måde at sige, at vi laver sjov med magten og systemet.)


Kunstnerne:

Karina Willumsen leverer humoristisk, politisk satire og stiller ud over en insisterende kærlighed til liberale mænd - skarpt på tidens netværkskultur, slikpolitik, sin egen feminisme, genetik, politik og alt derimellem (afhængigt af arrangementets karakter).

Du kender hende måske bedst for de satiriske og politiske kærlighedssange til Joachim B. Olsen og transportminister Ole Birk Olesen (LA). Sidstnævnte fik i december kærligheden at føle i sangen ”Jeg anklager Amor”, som gik viralt og blev set af over en kvart million mennesker i løbet af en weekend. 

Sanne Søndergaard laver stand-up, der handler om noget. Hun insisterer på, at publikum ikke bare skal le. Nej, de skal tænke! Det er intelligent, vidende og samtidig vanvittigt sjovt.

Sanne Søndergaard har netop turneret med sit sjette soloshow, ‘Sindssyg Kælling’. To af hendes tidligere shows, “Mandehader? - Et show om at være alt for glad for pik“ og “kvinde?”, er udkommet til streaming. Hun er forfatter til fire bøger og holder desuden humoristiske foredrag om blandt andet voksenmobning.Køb billet

Spilledato
6. sep 2017

Scene Lille Scene

PRIS 95 KR


START KL. 21


INGEN REGLER

INGEN AFTENER ER ENS

Kommende fore­stillinger