Dansk Danskere

“Det er ikke noget mere udansk end at ville definere danskheden”


I en ny komisk forestilling tager komiker Valdemar Pustelnik fløjlshandskerne af og går i kødet på danskheden. Med udgangspunkt i de mange ting, der binder danskerne sammen, rusker forestillingen “Dansk, danskere, ...” op i publikum og deres danskhed.


“Dansk, danskere, ...” er en satirisk genreblanding af klovneri, ekstrem publikumsinddragelse, storytelling, karakterkomik, danmarkshistorie og fællessang, og viser et scenisk og komisk udtryk, der ikke tidligere har været præsenteret for et dansk publikum. Pustelnik har sin baggrund i stand-uppen, men for ham var det vigtigt, ikke bare at lave et stand-up show, men at formen også afspejler hvor nuanceret og komplekst emnet var.


”Ideen er at forestillingen skal spejle den følelse af kaos og forvirring, som mange danskere oplever, når debatten om danskhed udspilles i medier og på nettet.

Den ene dag er der noget bestemt vi skal spise, og den næste dag er bestemte måder vi skal hilse på hinanden, og det er en konstant kamp frem og tilbage.

Det bliver man ærligt talt møgforvirret af, og jeg vil gerne lade publikum finde humoren og fællesskabet i det kaos,” fortæller Valdemar Pustelnik, der iøvrigt selv ligner en mand, som er hoppet direkte ud af tv-serien “Vikings”.


Køb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger