Den Komiske Tragedie

EN KOMEDIE OM AT FINDE SIN ROLLE
En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene. Men det går ikke helt som planlagt. Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan hele vejen igennem?

EN HYLDEST TIL FANTASIEN
Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle. Om at satse alt alligevel og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det, man drømmer om. Det er en historie om at blive sig selv og om at lytte til den lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt.

Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og ja…skuespillet.

Instruktør: Anders Brink Madsen
Medvirkende: Mette Rønne


PRESSEN SKREV

Det er simpelthen virtuost, det Mette Rønne laver...Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende. Det kan se ud som improvisation, men – tro mig – det er bevidst og kalkuleret... (Teateravisen, Janken Varden)

***** (Morten Hede)
***** (Den 4. væg)
***** (Kanalnordjylland)
***** (Ungt Teaterblod)
***** (KOP kultur)
**** (Scenekanten)
**** (Teaterkikkerten)

Varighed: ca. 75 min.

Køb billet
Scene Lille Scene

PRIS 80 KR

START KL. 17.00


INGEN REGLER

INGEN AFTENER ER ENS


Kommende fore­stillinger