Fri kærlighed

FRI KÆRLIGHED er en times rå, ubeskyttet improteater.


6 spillere bliver sat sammen i 3 tilfældige par. Hvert par får 15 minutter at spille i. Der gives ingen rammer, gimmicks eller ledetråde til at hjælpe parrene på scenen - hvis de vil have noget fra publikum, må de selv bede om det undervejs. Går de i stå må de søge efter nye idéer i deres inderste afkroge, for de 15 minutter skal udfyldes, koste hvad det vil. I timens sidste del bliver alle 6 spillere sat sammen i et brag af en finalerunde, som enten bryder stratosfæren i sin morskab eller styrtdykker ned i fiaskoens afgrund.


Der er ingen sikkerhedsnet. Ingen hjælpsom spilmester at læne sig op ad. Kun improteater i kunstformens reneste forstand. Det er fri kærlighed til den improviserede scene, og så er det en times latter eller trillende tårer. Eller nok snarere begge dele.


På scenen kan du opleve spillere fra den århusianske improgruppe Et Lille Påfund. Kom til FRI KÆRLIGHED på Svalegangen og grin med, når de torsdag den 11. oktober vil forsøge at løse den ubarmhjertige opgave som det er, at trække magiske øjeblikke ud af den blå luft!Køb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger