Helt ærligt! - Hypnose afmystificeret

Hvad er hypnose? Hvordan kan det hjælpe? Hvordan kan det at tale sammen skabe varige ændringer?

Få svar på ovenstående spørgsmål og mange flere, når Lasse Kvist besøger Teatret Svalegangen.


I et fantastisk show serverer Lasse fakta om hypnose på en humoristisk måde. Lattermusklerne bliver motioneret, mens Lasse luger ud i de mange misforståelser og får afmystificeret hypnosen.


Som publikum får du lov at opleve hypnosen helt tæt på, og muligheden for at mærke den på egen krop. De heldige kommer på scenen og får en oplevelse for livet, når de for alvor får lov at give fantasien frit spil.


Kom og vær med! Det er sjovt for alle, og fuldstændigt valgfrit om man vil deltage eller om man bare vil have et godt grin.


Snyd ikke dig selv for en oplevelse ud over det sædvanlige!


Lasse er certificeret Master Hypnoterapeut og Master Showhypnotisør, og han har i flere år både behandlet folk og optrådt med showhypnose. I samarbejde med TV Midt/Vest har Lasse lavet Tv-programmerne ”Hypnotisøren fra Skive”, og nu får du muligheden for at opleve ham live.


Med humor og et glimt i øjet demonstrer Lasse Kvist hvad hypnose i virkeligheden er, og publikum efterlades med ømme lattermuskler!


Showet varer ca. 75 min., og er en god kombination af underholdende fakta, serveret med praktiske eksempler, og et fantastisk underholdende show hvor forestillingsevnen og fantasien får frit spil.Køb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger