Hverdagsturist

Hverdagsturisme er at reflektere over hverdagen, dens udfordringer, oplevelser og finurlige sammentræf. Det er at møde mennesker og i deres historier spejle værdier, tvivl og valg.


At genkende sig selv i andre. At forstå de andre – ikke at forstå de andre som en selv, men at forstå dem som det, de netop er – en anden.

Fortællekoncerten er en livsbekræftende hyldest til hverdagsturisme.


Den indeholder Bolettes fortællinger om møder med mennesker og oplevelser fra dagligdagen, af det store i det små – fortællinger som ligger op til refleksion, medmenneskelighed og sammenhængskraft i vores samfund.


Jakobs musik giver fortællingerne farver, understøtter og overrasker. I de musikalske pauser, der er imellem fortællingerne, giver musikken tid til eftertanke.


Bolette Elvstrøm er hverdagsturist. Hun trives i mødet med mennesker, og rigtig gerne med dem, der ikke ligner hende selv, men hvis livssyn og oplevelser undrer og forstyrrer. Hun er professionel fortæller og formidler, tidligere efterskoleforstander og højskolelærer.


Jakob Elvstrøm er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium som saxofonist og lever af at spille og komponere musik. Jakob har udgivet 5 cd’er i eget navn og spillet med bl.a. Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro, Kato og DJ Kongsted.


Køb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger