Jaribarh og Sune

Komikerne/Boybandet/foredragsholderne/samfundsdebattørne Jaribarh og Sune, barsler med et nyt show, der kommer til at bære titlen ‘Erotisk ment?’. Sune kommer på særdeles hårdt arbejde, i sin funktion som tilsynsværge, for levemanden Jaribarh Chözcir. Jaribarhs tilværelse tager nemlig en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, kærestesorger og en 20 timers stilling som pædagogmedhjælper, bliver blot nogle af de udfordringer, han meget imod sin vilje, bliver tvunget ud i. Held og lykke med den Sune !!!!


Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer vores opfattelse af vores modersmål, og hans danske ven Sune fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå hvad Jaribarh egentlig mener... Figuren er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.


De to komikere i duoen har udviklet karakterne igennem de sidste 10 år, og har underholdt danskerne ligeså længe, både som kæmpe youtube- og facebook-fænomen med mere end 12 millioner views, i radioen, og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos et hvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh&Sune dialoger indimellem de nye sketches.


MEDVIRKENDE: Sune Wyrtz og Kenni Bitsch


Køb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger