Kultaften #7

Skyd ugen i gang med et brag!


Off the Record gentager for 7. gang succesen ’Kultaften’, i den frie seksualitets navn! Og denne gang er vi ude på en skør mission. Vi vil fylde teatrets største sal på en mandag!

Det bliver større end nogensinde før! Og der skal selvfølgelig kastes med toasts, vand, konfetti og alt andet der hører sig til!


Tag med det kyske par Brad og Janet på en tur til et skummelt slot, hvor transseksuelle Transylvanere, kloner og korsetbærende kvinder står i kø for at ryste dem i deres seksuelle grundvold.


Kender man ikke til filmen skal man ikke frygte – alle får en kort introduktion til ’reglerne’ – og dansetrinene. Din billet er lig med alle de rekvisitter du skal bruge, samt en flot velkomstdrink!

Vi opfordrer selvfølgelig til at troppe op i kostumer inspireret fra filmens univers – eller det mest vovede eller gakkede man kan tage ud af skabet! Der er præmie til den bedst udklædte.


Dørene åbner 19.00

Entre 100 kr.


Bliver det sidste Kultaften? Måske. Vores arrangør har valgt at stoppe med dette 7. arrangement, og Kultaftens fremtid afhænger af, om vi finder en ny.

Denne 7. Kultaften bliver i en helt anden skala end før. Vi afholder arrangementet i Teatret Svalegangens største sal og gør Kultaften nr. 7 til en vild og værdig afslutning. Grundet størrelsesændringen koster billetterne i år 100 kr.


(Foto: Jens Ravn)


Køb billet

Spilledato
8. apr 2019

Scene Lille scene

PRIS 100 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

Kommende fore­stillinger