Midtjysk middelmådighed

Søren Dürr og Simon Væver er begge vokset op i den midterste og mørkeste del af Jylland. Det har traumatiseret dem begge så meget, at de nu er nødt til at søge terapeutiske virkemidler i form af Stand-Up, og en smule alkohol. De har derfor valgt at lave showet 'Midtjysk Middelmådighed' sammen.


Simon Væver er 22 år, og har 5 års erfaring som komiker. Når Simon optræder, inddrager han altid publikummet ind i sit show, ved hjælp af sin charmerende humor. Det betyder, at han ikke er bange for at kaste sig ud i diverse improviserede emner. Simon har også lavet to shows tidligere. Både 'Efter Studenterfesten' som han opførte sammen med bl.a. Sebastian Dorset. Året efter fremførte han sit første soloshow 'Deprimeret Dampbarn’. Begge shows blev opført i forbindelse med Zulu Comedy Festival.


Søren Dürr er sjov mand. Med over 10 års erfaring som komiker er han garant for komik i høj klasse, der samtidigt ikke er bange for at prikke til de tunge og hårde emner. Søren var også en af deltager til TV2 ZULUs program 'Comedy Fight Club Live'. Og har været skriver på flere TV produktioner end de fleste kan tælle til. Samtidig har han også fået lavet en TV-optagelse, på Warbergs Comedy Club, af sit show, 'Søren Dürr Har En Fest'.


Så der er absolut ingen grund til, at DU(!) ikke skal ind og se showet, eftersom du er garanteret en fantastisk morsom aften i rigtig Midtjysk selskab.


Varighed: 60 min.


Køb billet

Spilledato
31. aug 2018

Scene Lille Scene

PRIS 75 KR


START KL. 18


INGEN REGLER

INGEN AFTENER ER ENS

Kommende fore­stillinger