Scene Lille scene

PRIS 50 KR

TID KL. 20

Natsværm

Kortfilmen Natsværm centrerer om dynamikken mellem et incel verdenssyn, og hvordan dette påvirker en bestemt dreng og hans sociale interaktioner. Specifikt mellem ham og hans kusine, Lærke. Drengen er meget ensom og hungrer efter en rigtig, menneskelig interaktion, mens Lærke prøver på at reetablere deres tabte forhold.


HVAD ER INCEL?

Incel er en forkortelse for ”involuntary celibate”, der betyder ufrivilligt cølibat. Ordet bliver brugt af en gruppe af mænd og drenge internationalt. De har det til fælles, at de er frustrerede over stadig at være jomfruer eller over ikke at kunne få sex. Incels mener, at de har krav på sex og kærlighed, og de ser sig selv som undertrykte, fordi de ikke får sex og kærlighed.

KUNSTIG
Natsværm er lavet af Kunstig. Kunstig er en gruppe af tværfaglige kunstnere, der udforsker det generelle frirum og det at lære af hinandens faglighed. Udover dette er vi defineret af et dogme om at være selvskabende. Det betyder i praksis, at alle elementer er selvskabte fra bunden og at intet er lånt. Vi skaber alt selv.

Denne aften vil vi vise en kortfilmen Natsværm og facilitere en Artist Talk. Her vil vi komme ind på hvordan det som nystartet kunstnergruppe er at lave et projekt, at skabe i fællesskab, og om den kreative process generelt. Artist Talken er et åbent forum, hvor der lægges op til dialog omkring værket, processen og det at indgå i et kreativt fællesskab.


Køb billet
OFF THE RECORD

INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.


OFF THE RECORD

50-100 KR.

Kommende fore­stillinger