Scene Lille scene

PRIS 50 KR

TID KL. 20

Noget virkelig virkeligt

Det her er fortællingen om dig. Dig, der lige før stod med komælken i den ene hånd og soyamælken i den anden. Dig, der fik ondt i maven, da du blev nødt til at vælge æblerne i plastik. Dig, der selvfølgelig køber brugt og holder det hemmeligt, når du ikke gør.
Dig, der deler alt, Amnesty deler. Dig, der griber en hver chance til at overbevise om de undertrykkende patriarkalske systemer. Dig, der tror på, kunsten kan ændre verden. Dig, der altid ved præcis, hvad du skal sige, når andre spørger, hvem du er, men egentlig godt ved, det hele er løgn.
Dig, der, hvis ikke altid, så ofte, ville ønske du havde en undskyldning for ikke lige at skulle drikke den kaffe med dine venner. Dig, der ville ønske, nogen skrev, men aldrig orker at svare. Dig, der længes efter at en spørger, hvordan du i virkeligheden har det. Dig, der ville ønske, der kunne blive stille. Eller dig, der drømmer om, nogen snart bare kunne sige sandheden. Ja, dig, der fantaserer om, der snart kunne ske Noget virkelig virkeligt.

Noget virkelig virkeligt er et dramatisk værk om en udramatisk virkelighed, hvor alle har alt, men mangler endnu mere.

Tekst og iscenesættelse: Rebekka Boyding
Medvirkende: Simone Mikkelsen

Musik: Rebekka Boyding
Musik- og lydproduktion: Rasmus Bojesen


Køb billet
OFF THE RECORD

INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.


OFF THE RECORD

50-100 KR.

Kommende fore­stillinger