Pants on fire

PART ONE – KVINDEN MED BRUDEKJOLEN


’Jeg håber, det slør og den brudekjole må bringe dig ulykke og hele dit bryllup vil bringe dig undergang.’


Sådan lød en sms, som 43-årige Pernille Vang Nielsen fik fra bestyreren af butikken Wedding Deluxe, efter at have købt sin brudekjole i butikken.


I PART ONE fortæller vi om brudekjolen, som for hvert hjørne af historien, vi runder, bliver vildere og vildere.


’Pants on Fire’, er dokumentarisme, der udspiller sig live på scenen og bliver optaget til en podcast af samme navn.


Pants on Fire tager hver gang fat på en aktuel historie fra det virkelige liv, der er så sindssyg, at man tror det er løgn. Virkeligheden overgår ofte selv den skøreste fantasi.


I hænderne på Tommy P. Nielsen, bliver virkelighedens historier til en sand apokalyptisk satire over virkelighedens tragikomiske mindreværdskomplekser.


Bag ’Pants on Fire’, står komiker og storyteller Tommy Nielsen som skaber fortællingen live med bistand fra tidligere Krimirapporter på Ekstra Bladet Tobias Hjortkjær Schultz.


Hver gang inviterer Tommy en ven eller to med. Det kan være alt fra journalister og komikere til den lokale kassedame i Rema.


PRESSEN SKREV

Han begynder at tale. Og i de cirka 75 minutter, der går fra vi sætter os, til klapsalverne lyder, tryllebinder han os med sin fortælling... Hans eksempler er så levende og så langt ude, at publikums kæber gang på gang måtte hentes fra gulvet... Indlevelsen og entusiasmen lyser ud af hans ivrige stemme.


Køb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger