Takt og Tone

I anledningen af 100 året for Emma Gads udgivelse af ”Takt og Tone, hvordan vi omgaas” genopsætter Teater Hattekompagniet deres succesfulde forestilling ”Takt og Tone” med et tvist af nye scener. Stykket er en montage af komiske, rørende og til tider absurde scenebilleder båret af Emma Gads egne ord, intet er tilføjet. Rammen om stykket er en klassisk mimisk, taktfast og musikalsk spillestil, der frembringer kluklatter og hjertevarme.


Bogen er siden udgivelsen i 1918 blevet synonym med god opdragelse og pli, men at bogen også emmer af humor og genialitet i sit portræt af menneskets adfærd, er gået de flestes næser forbi.

Forestillingen afspejler derfor Gads egne finurlige, morsomme og selvmodsigende betragtninger af datidens samfund og menneske. Takt og Tone fremviser scener fra et menneskeliv, som det så ud i 1918 med alt fra borddækning, festligheder, skilsmisse og børneopdragelse - til hvilken hånd der hilses med på gaden. Måske vil man overraskes over, hvor lidt vi egentlig har ændret os her hundrede år efter.


Køb billet

Spilledato
25. okt 2018

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger