Tjelle tester to shows

Til efteråret tager standup-komikeren Tjelle Vejrup munden fuld og tager på turné med ikke bare et men hele to onemanshows. Det ene hedder ’Sårt Hvii’ og det andet hedder ’Prinsesse’.

Men hvorfor to shows på én gang? For det første viste det sig hurtigt, da Tjelle gik i gang med skriveprocessen, at materialet og emnerne spændte så vidt, at de blev nødt til at få hver sit show.

For det andet har Tjelle to små børn, som han helst vil være så lidt væk hjemmefra som muligt – derfor vil man som publikum få begge shows serveret samme aften.

Det samme gør publikum denne aften, hvor de første spadestik skal tages i forhold til at få sat manuskripterne sammen på den helt rigtige måde.


LIDT OM DE TO SHOWS


’Sårt Hvii’ handler om fordomme i en verden, hvor alt er sort og hvidt… og gråt og brunt og lilla og så videre, hvis bare man tænker sig om. Der er både tale om de fordomme, der bider, og dem der bare er små og uskyldige.


’Prinsesse’ er fortællingen om, hvordan en far til en lille pige og en lille dreng forholder sig til sine børns fremtid, men også de kønsroller, der både præger og har præget verden i mange år.

Findes der overhovedet drengefarver og pigefarver? Hvad er farven på maden i all inclusive-buffeten? Det og meget mere forsøger Tjelle at finde svar på.


VARIGHED 2 x 45 min


OBS: Aldersgrænse 18 årKøb billet

Scene Lille scene

PRIS 50 KR


TID KL. 20

OFF THE RECORD


INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.

OFF THE RECORD

50 KR.

Kommende fore­stillinger