Scene Lille scene

PRIS 50 KR

TID KL. 20

Tordenskjold

Den udødelige helteberetning om nordens store søhelt.


Man siger havet sletter alle spor. På trods af det, lever minderne i Danmark og Norge den dag i dag. Minderne om de farverige skikkelser og begivenhederne fra de to landes fælles søkrigshistorie. En søhelt, man mindes ofte og med kærlighed er Peter Wessel Tordenskjold.

Her kommer vi på skudhold af en fantastisk skikkelse.
Vi skruer tiden tilbage og undersøger og iscenesætter et panorama over de fantastiske beretninger om en stor søhelts liv.
Fra en ung dreng der flygter hjemmefra til et fremmed land - til en snarrådig viseadmiral og søhelt, og til han som ung mand forbløder i en mystisk duel i Tyskland.

På scenen står norskfødte kunstner, instruktør og skuespiller Hartvig Hansen, der gang på gang har vist, han mestrer komedien og solo forestillingens kunst.
Hartvig er uddannet skuespiller ved det Statlige Russiske Akademi for Scenekunst GITIS Moskva. Han har arbejdet som instruktør og skuespiller i Danmark og Europa og har høstet mange kritikerroste anmeldelser fra blandt andet de turnerende teater forestillinger Amongst Shadows og What.

Tordenskjold er Hartvigs 4. Soloforestilling og søsættes med komedie og krudtrøg for første gang på Svalegangen, Off the Reccord.

Forestillingen foregår på dansk og varer 45 minutter.

Instruktør: Hartvig Hansen
Componist: Daniel Kittow


Køb billet
OFF THE RECORD

INGEN REGLER.
INGEN AFTENER ER ENS.


OFF THE RECORD

50-100 KR.

Kommende fore­stillinger