Det spør' man da ikke om!

HER MÅ MAN GODT

Her stilles de spørgsmål man ikke stiller. Dem som er svære eller føles upassende. Dem som er pinlige eller føles banale. Her er plads og rum til at være nysgerrig.

Aftenens gæster lever i en livsituation, som på den ene eller anden måde er anderledes end det typiske liv. Off The Record tror på at samtalen og nysgerrigheden er en kærlighedserklæring til fælleskabet. Derfor inviterer vi dig til at være med.

PLADS TIL ALLE

Det er ikke en diskussionsklub, hvor nogen skal omvendes eller andre skal forsvare sin holdning. Det er en respektfuld og kærlig Q&A mellem modige mennesker og byens bedste OTR publikum.

PUBLIKUM KAN SPØRGE

Publikum kan skrive anonyme spørgsmål før vi begynder, eller stille spørgsmål direkte til aftenens gæster. Aftenens guide er Off The Record Kaptajn, Mette Rønne.

DENNE AFTEN HAR VI BESØG AF

Thomas Borghus, musiker og kunstner, som efter en hovedspringsulykke, fik en noget anden hverdag end han havde forestillet sig.
Louise Eriksen, studerende, som er født med cerebral parese.Køb billet
Spilleperiode
11. mar. 2021

Scene Lille scene

PRIS 50 KR.
TID KL. 20

50%
Ingen regler

50%
Ingen aftner er ens

100%
Off The Record

OFF THE RECORD

50 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 50 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede.

Kommende fore­stillinger