Impro Battle Ekstravaganza

KRØL OG GUF PRÆSENTERER

I venstre hjørne har vi KRØL – kæmperne fra København. I højre finder vi GUF – englene fra Aarhus. Denne skæbnesvangre aften tordner de to grupper sammen. Det sker i en dyst udi den improviserede scene. Glæd dig til Impro Battle Ekstravaganza!

DU BESTEMMER INDHOLD OG VINDER

Impro comedy er sjove scener og lyslevende fortællinger, skabt i nuet ud fra publikums bud undervejs. Til Impro Battle Ekstravaganza! mødes de to impro comedy-grupper KRØL og GUF for at kæmpe om publikums gunst. Du bestemmer hvad aftenen kommer til at handle om, når dine indspark bliver til afsæt for aftenens scener, og til sidst er det dig der afgør, hvem der kan tage sejren med hjem.Bliver det de kamplystne improvisatører fra København eller fra Aarhus?

Bag KRØL er Sofie Skriver Kjederqvist og Sebastian Reuber. GUF udgøres af Daniel Buch og Søren Højgaard. Grupperne glæder sig til at se dig til denne landsdelsfejde mellem venner, hvor kun en enkelt ting er sikkert – der battles til det sidste...

Varighed: 60 min.


Køb billet
Spilleperiode
25. mar. 2021

Scene Lille scene

PRIS 50 KR.
TID KL. 17

50%
Ingen regler

50%
Ingen aftner er ens

100%
Off The Record

OFF THE RECORD

50 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 50 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede.

Kommende fore­stillinger