At Dele Et Liv

DU KENDER DET

AT DELE ET LIV er historien om to menneskers fælles liv. Fra det første møde, over kriser og sejre og helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores alle sammens måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter.

PUBLIKUM BESTEMMER RÆKKEFØLGEN

Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Derved får du en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængig af rækkefølgen, fordi de ses med (eller uden) viden om hvad der sker efterfølgende eller forud.

Køb billet

Spilledato
30. mar. 2023

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.

MEDVIRKENDE
METTE RØNNE, SØREN RUBY

50%

Ingen regler

50%

Ingen aftner er ens

100%

Off The Record

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger