Sløjtlæsning

EN HØJTLÆSNINGSPODCAST

Vennerne Jan & Jannik har læst fanfiktion og andre sløjt skrevne historier i fem år og har flere hundrede podcast-afsnit bag sig. De er dog ikke færdige med at grine af hinanden - eller de unge forfatteres vanvittige historier. På denne aften kommer SLØJTLÆSNING forbi OFF THE RECORD, og optager et LIVE afsnit, hvor de sammen med publikum vil kæmpe sig vej gennem en sløjt skrevet fanfiktion.

Normalt i SLØJTLÆSNING ville Justin Bieber, Harry Styles og Citybois vente om hvert et gadehjørne, men til denne særlige Halloween-special er det Grev Dracula og ham varulven fra Twilight. Kom med ind i en verden af fanfiktion og noveller fundet på nettet, hvor kun fantasien og grammatiske evner sætter grænsen for, hvad der kan ske. Spænd sikkerhedsselen og slet dit personnummer - for det bliver rigtigt, rigtigt mærkeligt.

Du kan høre, hvordan det gik sidst SLØJTLÆSNING gæstede os HER

Køb billet

Spilledato
31. okt. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 80 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.
GEBYR 15 KR.

50%

Ingen regler

50%

Ingen aftner er ens

100%

Off The Record

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger