Elias Eliot

Elias markerer udgivelsen af sin solodebut – den interaktive fantasyroman ’Skyggen i Mugunta-skoven’ med et show, hvor han ser tilbage på nogle af hans personlige højdepunkter gennem næsten 10 år med Han Duo, en af de førende podcasts i Danmark, når der kom til formidling af den nørdede del af populærkulturen. Det bliver med en masse filmklip samt Elias egen Top 5 over de bedste film han anmeldte i podcastens levetid. Men også et show hvor han fortæller om vejen til det sted, han står i dag. En vej der har budt på mange overraskelser og oplevelser, han aldrig havde turde drømme om.

FORTID OG FREMTID

Showet giver mulighed for de mange trofaste Han Duo lyttere at sige et sidste farvel til podcasten, men det bliver også en aften, hvor Elias ser fremad mod det nye, hvilket kulminerer i en præsentation af hans nyudgivne bog, som man efterfølgende kan købe og få signeret.

Køb billet

Spilledato
6. nov. 2024

Scene LILLE SCENE

Varighed 60 min.

TID KL. 19

PRIS 60 KR.
GEBYR 15 KR.

OFF THE RECORD

60 KR.

Ingen regler,
Ingen aftner er ens

Off The Record er Teatret Svalegangens scenekunstbuffet, hvor du på torsdage kan få blandede godter for 60 kr. Her finder du uslebne diamanter, spirende talenter, de gamle garvede, de gakkede, de kloge og dem du slet ikke vidste, du elskede. Af og til tilbyder vi ekstra oplevelser under OTR-hatten, hvor priserne svinger en smule.

Kommende fore­stillinger