Grab Them By The Pussy

DE MANGE FEMINISMER

De er her, der og alle vegne. Fra selverklærede fri­blødere til twerk queens, der sammen med socialister, optimister, humanister, idealister og kapitalister kalder sig for de nye feminister. Men hvordan finder man vej i de mange feminismer, der på tværs af køn, social klasse, seksuel orientering og etnicitet gør krav på ligestilling? Hvilke ligestillingsproblematikker er på spil blandt dem, som ikke går forrest i kampen? En lille opgang sætter nu helt andre ansigter på den mangefacetterede bevægelse.Sally og Mikkel bor på 2. sal. Han vil gerne have børn, men Sally er sikker på, at det vil kollapse hendes karriere. Æggestokkene ringer til gengæld på 1. sal, hvor Lisbeth på 41 drømmer om et barn med kæresten Tina, inden det er for sent. Thorbjørn og Annabella forsøger at opdrage deres barn - Feng Dia - kønsneutralt men en ting er idealer, noget andet er praksis. Og hvad er det ved bordellet i kælderen, der drager Annabella, når det repræsenterer alt andet end ligestilling?


BLONDINEN ØVERST OPPE

GRAB THEM BY THE PUSSY er en mellemmenneskelig og humortung etagekomedie, der fletter en opgang sammen for at se på de følelser, ligheder og uligheder, som forbinder beboerne. Og så er der i øvrigt hende på øverste etage. Hende med de fyldige læber og den perfekte talje på 40,2 cm. Hendes lyserøde lejlighed dufter af syntetisk jordbær, og hun ved, hvad det vil sige at være kvinde. Men hvem bestemmer det? Feminisme er for alle, og nu ringer vi på dørene i opgangen for at blive klogere på bevægelsen, alle taler om.Køb billet

#Feminisme #Ligestilling
#Køn #Undertrykkelse
Spilleperiode
7. apr. - 4. maj. 2018

Scene STORE SAL

Varighed CA. 90 min.

TID 19.30, LØR 16.00

PRIS 195 KR.


MEDVIRKENDE CAMILLA GJELSTRUP, HOLGER ØSTERGAARD, METTE GADEBERG GREGERSEN, ALBERT STEIN ANKERSTJERNE OG JOSEFINE TVERMOES*

*Elev ved Den Danske Scenekunstsskole

TEKST JEANETTE MUNZERT

INSTRUKTION RASMUS ASK

SCENOGRAFI PETER SCHULTZ

LYS STEFFEN ILFELDT

LYD ANTON BAST


PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

#Feminisme #Ligestilling
#Køn #Undertrykkelse

42%

Ligestillingsvej 6


28%

Dramatiseret kønsdebat


9%

Unisex-navne


21%

LGBTQ 4 the win

Anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

"Grab Them By The Pussy er måske sæsonens mest folkelige, dybsindige, gribende og dramatiske teater-forestilling."


8000.dk


StjerneStjerneStjerneStjerne

"Morsomt i al sin groteskhed."


Århus Stiftstidende


StjerneStjerneStjerneStjerne

"Vildt morsom feministisk debatkomedie...en pokkers vigtig forestilling."

Sceneblog.dk

StjerneStjerneStjerneStjerne

Ungt Teaterblod


StjerneStjerneStjerneStjerne

Scenekanten


StjerneStjerneStjerneStjerne

Teaterkikkerten

Anmeldelse

”Meget kan man mene om de budskaber, som Svalegangen måske – måske ikke – forsøger at sende med denne forestilling. Men underholdningsværdien kan der ikke sås tvivl om.”


Trine Wøldiche

MEDVIRKENDE

Camilla Gjelstrup

MEDVIRKENDE

Holger Østergaard

Citat“Mænd gifter sig med kvinder og håber, at de aldrig vil forandre sig. Kvinder gifter sig med mænd og håber, at de vil forandre sig. Alle bliver skuffede til sidst.”


Albert Einstein

Citat“Jeg glæder mig til at lave forestillingen for at blive klogere på, om der er en sammenhæng imellem retten til at ryste røv og ligeløn.”


Holger Østergaard, skuespiller

MEDVIRKENDE

Mette Gadeberg Gregersen

MEDVIRKENDE

Albert Stein Ankerstjerne

Citat”GRAB THEM BY THE PUSSY belyser kønsdebatten bag hjemmets fire vægge, kontra den store samfundsmæssige påvirkning. Jeg håber publikum får en oplevelse, der giver stof til eftertanke og stiller spørgsmålstegn ved kønslige stigmata.”


Jeanette Munzert, dramatiker

MEDVIRKENDE

Josefine Tvermoes

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.


Køb billet

Kommende fore­stillinger