Publikumsundersøgelse af Teatret Svalegangen

HVORFOR VÆLGER PUBLIKUM SVALEGANGEN?

Teatret Svalegangen søger en specialestuderende (eller en gruppe) til at konceptualisere og gennemføre en kvantitativ og kvalitativ publikumsundersøgelse i samarbejde med teatret.


Teatret Svalegangen havde i sæson 2016/17 mere end 21.000 gæster og en publikumsbelægning på 86,4%, og vi vil gerne komme tættere på vores gæster for fremadrettet at forstå, hvorfor de vælger Teatret Svalegangen.


Teatret Svalegangen er et samtidsteater, der diskuterer og debaterer vores samtid med henblik på at skabe reflektion. Vi føler os super priviligerede over vores publikum, fordi de stiller krav. Jo mere vi vælger at reflektere samtiden, underholdende og udfordrende, jo flere publikummer kommer der i Rosenkrantzgade, og vi tager den fremgang, vi har i disse år som et udtryk for den nødvendighed, vores repetoire har. Men hvem er det egentlig, som kommer her? Vi ved noget, men vi vil gerne vide mere. Kan du hjælpe os?

Ansøgnings-
frist

Har du spørgsmål, så kontakt direktør og kunstnerisk chef Per Smedegaard.


Send dit bud på hvordan du vil gribe opgaven an og evt. CV til Per senest 7. aug. (mrk: "Publikumsundersøgelse”), så vil vi indlede en dialog derfra. Der vil løbende blive afholdt samtaler med potentielle kandidater, men teatret vil vælge deres endelige samarbejdspartner ultimo aug., så har du ikke hørt fra os der, er opgaven besat til anden side.

Direktør og kunstnerisk chef


Per Smedegaard

per@svalegangen.dk

Nøgleord

#Demografi #Adfærd

#Køn #Alder

#Forbrugsmønstre #Geografi

#ValueProposition #Aarhus

#Teater #Samtidskunst

#Kvalitativ #Kvantitativ

Vi tilbyder

Vi tilbyder et hus fuld af liv, hvor vi ofte løber stærkt, men hvor humøret er højt. Et teater som altid forsøger at gå nye veje for, hvordan teater skal opleves, og som er kendt for sit høje kunstneriske niveau og skarpe blik på samtiden. Hos os er teater både udfordrende, underholdende og brølende relevant.

Vi glæder os til at høre fra dig!