Samtykke­erklæring til nyhedsbreve

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi dit navn og din mailadresse. Oplysningerne bruger Teatret Svalegangen til at informere om aktiviteter, tilbud på forestillinger, konkurrencer og andre gode nyheder fra Teatret Svalegangen via mail cirka 1 gang om måneden. Vi lover naturligvis, at vi ikke videregiver disse oplysninger, og at vi kun bruger dem til markedsføring af Teatret Svalegangens produkter og aktiviteter. Dine oplysninger opbevares sikkert i vores database, der udbydes af en ekstern leverandør, som vi har en databehandleraftale med.


Vi bruger også nyhedsmails til statistik og i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Du vil kun blive kontaktet direkte fra Teatret Svalegangen, aldrig fra sponsorer eller samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din mailadresse til nogen af disse. Undertiden vil vi muligvis sende dig information og relevante tilbud om teaterproduktioner eller kulturtilbud, som Teatret Svalegangen er medproducent af og som opføres andre steder end på Teatret Svalegangen.


Generel information om Teatret Svalegangens behandling af kundeoplysninger findes her. Du bør læse den generelle information, inden du giver dit samtykke.


Jeg giver hermed samtykke til, at Teatret Svalegangen kontakter mig via mail med markedsføring.


Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du gøre det via afmeld-linket, der findes i toppen af alle nyhedsbreve, eller via knappen øverst på denne side.


Senest revideret den 24.10.2018

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev


Klik her