Spilleperiode
10. okt - 31. maj 2018

Scene Lille Scene

Varighed 90 min.

TID 19.00
PRIS 50 KR.

MEDVIRKENDE ANDERS MOMME
TEKST NIELS-MARTIN TRIER JOSEFSEN
INSTRUKTION RUNE DAVID GRUE
FACILITATOR TINE VOSS ILLUM

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

DATOER FOR NÆSTE READINGS

READING 1 24. OKT. 2017
READING 2 7. NOV. 2017
READING 3 12. DEC. 2017
READING 4 16. JAN. 2018
READING 5 30. JAN. 2018
READING 6 20. FEB. 2018
READING 7 13. MAR. 2018
READING 8 10. APR. 2018
READING 9 24. APR. 2018
READING 10 MAJ 2018

#Test #Brugerinvolvering
#NyDramatik #Udvikling

Readings

ÅRSOPGØRELSE - READING 1 DEN 24. OKT.


HVEM ER JEG ALENE?
Han er 31 år, han arbejder som gymnasielærer, og han har netop skrevet under på kontrakten til en ejerlejlighed med sin kæreste. Næste skridt må være børn. Han har en plan. Han ved præcist, hvad der skal ske. Han ved præcist, hvem det skal ske sammen med. Han ved præcist, hvem han er. Det er hans liv. Et øjeblik er det hans fremtid. Men så slutter det.

To år efter et brud med den kæreste, han troede skulle være den sidste, gør en mand status over sit liv juleaften i sin mors stue. Hans lillebror – en yngre og tyndere udgave af ham selv – har netop overhalet ham og fået barn med sin kæreste, og der er ingen, som svarer på hans beskeder. ÅRSOPGØRELSE er en grænsesøgende monolog om familie, seksualitet, dating, ønsket om faderskab og jagten på den tabte ungdom; det er en monolog om at køre singlelivet helt ud, at blive IKEA-klar og om at undslippe ensomhedens ekkokammer.

Den 24. oktober åbner Teatret Svalegangen igen dørene til maskinrummet med teksten ÅRSOPGØRELSE. der er skrevet af 34årige Niels-Martin Trier Josefsen - uddannet cand.mag i engelsk, dramaturgi og skrivekunst. Han har fået udgivet flere teaterstykker og lærebøger, og hans stykke ”Klæd Dig I Rødt Til Min Begravelse” vandt en andenplads i konkurrencen Dramatisk Debut 2014. På scenen er det skuespiller Anders Momme, der tager fat op den eksistentialistiske monolog og Rune David Grue der instruerer.


Køb billet

43%
Din mening på scenen

21%
Spritny dramatik

23%
Maskinrum

13%
Rå scenekunst

HVAD ER EN READING?

Readings er, som ordet hentyder, en iscenesat oplæsning af et stykke. Kom og giv din mening til kende, når aftenens dramatiker for første gang tester sit manuskript sammen med instruktør, skuespillere og dig. Det bliver råt og ufærdigt, men også intenst, direkte og nærværende. Aftenens instruktør har kun 4 timer sammen med skuespillerne, inden teksten præsenteres for publikum. Tag med ind i teatrets maskinrum i et direkte møde med skuespillere, dramatikere og instruktører. Vi skal bruge din mening på scenen.


READINGS

50 KR.


Gruppebillet kan købes via billetkontoret.

Dramaturg og projektleder Readings


Tine Voss Ilum
readings@svalegangen.dk

Vi søger nye tekster

Vi modtager løbende nye tekster til Readings sæson 2017/18.

Se mere her