Readings

ANONG - READING 10 DEN 29. MAJ

Den 29. maj inviteres publikum for sidste gang i denne sæson med ind i teatrets maskinrum, når der er reading på dramatiker Anna Panduro nyskrevne tekst ANONG, der er en tragikomisk tekst om kvindelig midtlivskrise og identitet. På scenen er det skuespillerne Josefine Nørring, Lisbeth Gajhede, Martin geertz og Sandra Yi Sencindiver, der bringer et broget karaktergalleri til live.


DEN VIDERUNDERLIGE KVINDE ANNO 2018?

Annika er i hvert fald ikke fordomsfuld. Hun er en engageret venligbo. Hun bruger det meste af sin fritid på at hjælpe syriske flygtninge. Hun tror på at had og fordomme skal bekæmpes ved, at vi lærer hinanden at kende. Annika er et åbent menneske, og på ingen måde racist. Men da hendes svoger forlader sin kone for den yngre kvinde Anong fra Thailand, bliver Annikas åbenhed sat på prøve. Anong, der betyder vidunderlig kvinde på thai, er smuk. Anong er eksotisk. Anong er omsorgsfuld og god til børn. Jo mere alle lovpriser Anong jo mere usexet føler Annika sig. For tænk nu hvis hendes egen mand også ville foretrække sådan en selvopofrende østerlandsk vidunderkvinde. Synes han mon at selvstændige karrierekvinder er direkte u-feminine? Er ligestilling usexet? Og hvad er en vidunderlig kvinde overhovedet i 2018.


PUBLIKUMS MENING PÅ SCENEN

Det bliver råt og ufærdigt, men også intenst, direkte og nærværende, når Panduros dysfunktionelle romantiske komedie reades efter kun fire timers forberedelse. Anna Panduro har en baggrund som skuespiller og har siden 2007 skrevet forestillinger til en række danske teatre bl.a. Limfjordsteatret, TeamTeateret, Nørregaards Teater, Randers Egnsteater, Egnsteatret Masken og Teatret Neo. Senest skrev hun Teatret Svalegangens anmelderroste generations-komedie I FAMILIEN.


Køb billet

#Test #Brugerinvolvering
#NyDramatik #Udvikling
Spilleperiode
10. okt - 31. maj 2018

Scene Lille Scene

Varighed 90 min.

TID 19.00

PRIS 50 KR.


MEDVIRKENDE JOSEFINE NØRRING, LISBETH GAJHEDE, MARTIN GEERTZ, SANDRA YI SENCINDIVER

TEKST ANNA PANDURO

INSTRUKTION MARIA VINTERBERG

FACILITATOR TINE VOSS ILLUM


PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN


DATOER FOR NÆSTE READINGS

READING 10 29. MAJ 2018

#Test #Brugerinvolvering
#NyDramatik #Udvikling

43%

Din mening på scenen


21%

Spritny dramatik


23%

Maskinrum


13%

Rå scenekunst

Oldfrue og skrædder

Helene Jensen

Tlf. 28 89 71 62

helene@svalegangen.dk

HVAD ER EN READING?

Readings er, som ordet hentyder, en iscenesat oplæsning af et stykke. Kom og giv din mening til kende, når aftenens dramatiker for første gang tester sit manuskript sammen med instruktør, skuespillere og dig. Det bliver råt og ufærdigt, men også intenst, direkte og nærværende. Aftenens instruktør har kun 4 timer sammen med skuespillerne, inden teksten præsenteres for publikum. Tag med ind i teatrets maskinrum i et direkte møde med skuespillere, dramatikere og instruktører. Vi skal bruge din mening på scenen.

READINGS

50 KR.


Gruppebillet kan købes via billetkontoret.

Vi søger nye tekster

Vi modtager løbende nye tekster til Readings sæson 2017/18.


Se mere her