Ondskabens Ansigt

FANGET EFTER LUKKETID

Kristi himmelfartsdag. To medarbejdere i et internationalt våbenfirma er på vej til et hastemøde på 85. etage. De skal medbringe nogle hemmelige dokumenter, da firmaet angiveligt befinder sig i en krise. Pludseligt flakker lyset i elevatoren. Tonerne fra et marimbaband stiger i volumen, og elevatoren går i stå.

Hver dag stempler vi ind i en samfundsøkonomi, som konstant skal vokse. Alt handler om penge og vækst. Om der er råd til skiferie, en større bil eller til at gå ned i tid. Og det er ikke kun Britta eller udbyttesagens bagmænd, der vil have mere. Det vil vi vel alle, men kan det blive ved? Tænk, hvis det hele gik i stå.

HJÆLP, VI SIDDER FAST!

Den internationalt anerkendte dramatiker Nis-Momme Stockmann har skrevet ONDSKABENS ANSIGT direkte til Teatret Svalegangens to komiske talenter Anders Brink Madsen og Holger Østergaard. Det er en stærk satire om kapitalismens ansigter og to jakkesæt fanget på 4 m2. Stockman’s alter ego er selv med i skikkelse af Kirstine Hedrup, som er stykkets fortæller. Glæd dig til en unik komedie om penge og magt. Om årsregnskaber, performance optimering, en kongepuddel til 4000 € og om at sidde fast i pengenes spil mellem 24. og 25. etage.

Køb billet

#Status #Penge
#Hverdag #Samfund
Spilleperiode
6. - 20. maj 2021

Scene STORE SAL

Varighed Ca. 150 min. inkl. pause

TID KL. 19.30 LØR. KL. 16

PRIS 225 KR. STUDERENDE 135 KR.
UNDER 25 ÅR 65 KR.


MEDVIRKENDE ANDERS BRINK MADSEN, HOLGER ØSTERGAARD, KIRSTINE HEDRUP

TEKST NIS-MOMME STOCKMANN

OVERSÆTTELSE KRISTIAN ERHARDSEN

INSTRUKTION PER SMEDEGAARD

SCENOGRAFI LISBETH BURIAN

SCENEMESTER JESPER FOLKE

LYSDESIGN HENRIK SLOTH

LYDDESIGN ANTON BAST

VIDEODESIGN TROELS ENGELBRECHT

REGISSØR NAJA BRIMER

INSTRUKTØRASSISTENT SIMONE MIKKELSEN

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

#Status #Penge
#Hverdag #Samfund

36%

Klemt humor

30%

Mere vil have mere

19%

Klaustrofobi

25%

Sprængfarlig Armani-mappe

CITAT

”Jeg er stolt over, at Nis-Momme Stockmann vil arbejde med os igen, og den her forestilling er bidende aktuel oven på Panama-papirerne eller udbyttesagen. For den handler netop ikke om de gode mod de onde. Vi kan ikke halshugge kapitalismen, for den har ikke ét hoved. Den er overalt. Alle deltager i den, og den bor også i mig på godt og ondt. Det paradoks sætter Nis-Momme tænderne i på særdeles komisk vis.”

Per Smedegaard, Instruktør

MEDVIRKENDE

Anders Brink Madsen

CITAT

"En af kapitalismens knapt så fine venner er grådigheden. Den er desværre ikke en sjælden ven i disse år. Så en forestilling om kapitalismen og dens venner er absolut ikke uaktuel. Tværtimod. Det glæder jeg mig meget til at dykke ned i. Og at det så er i selskab med Holger Østergaard, Kirstine Hedrup og Per Smedegaard, som jeg alle nærer stor faglig respekt for, gør ikke forventningen mindre."

Anders Brink Madsen, skuespiller

MEDVIRKENDE

Holger Østergaard

MEDVIRKENDE

Kirstine Hedrup

CITAT


“Der bliver sat mange emner til debat i Ondskabens ansigt, men der leveres ikke mange endsige forsøg på konklusioner. Kapitalismen er for kompleks. (…) Det er grotesk, dramatisk og ind imellem ret morsomt, men også tragisk. Og efter en nat i elevatoren ender Blå og Sort med at være indsmurt i både lort og blod.”

Birthe Sørensen, anmelder ved Arbejderen.

Tryk på knappen "køb billet" og du er godt på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse.

Køb billet

Kommende fore­stillinger