Forestillingen Om Mor

ET BLOMSTRENDE CONFESSION ROOM

Perfekte Instagram-mødre, selvhjælpsbøger og ”Min William går kun i hummel”. ARGH! Børn er en gave, men indimellem er moderrollen svær at deale med, og så holder vi kæft – for tænk hvis nogen hørte os. Tænk hvis nogen så os bag facaden begravet i vasketøj og forventninger.

Tre mødre træder frem og undersøger moderskabets dybder og dilemmaer i en vildtvoksende og frisættende teaterforestilling. Sammen med publikum åbner de døren til et blomstrende confession room, som blotter det altopslugende, det smukke og det vanvittige ved at være mor. FORESTILLINGEN OM MOR er en kaotisk kamikaze-montage om moderskabet. Et teatralsk AM-møde (læs: anonyme mødre), der opløser det perfekte mor-billede med modermælksrene bekendelser.

DEN FANDENS MOR-HAT

Seks kvindelige kunstnere, alle mødre, står bag FORESTILLINGEN OM MOR – et humoristisk og modigt skridt mod en større ro omkring det ufuldkomne. Disse kvinder er i samtale med sig selv, i diskussion, i skænderi og måske ultimativt i forsoning om den fandens mor-hat, der strammer. Tag med på en ventilerende rejse gennem moderskabets kapitler og forbandede idealer. Fra drømmen om at blive mor opstår til tomheden, når børnene forlader reden. Fra tvivlen og angsten til det fandenivoldske, euforiske og det lykkelige. Indimellem er vi nødt til at grine af det.

Bemærk: unummererede pladser

Køb billet

#moderskab #idealer
#skyld #empowerment
Spilleperiode
22. feb. - 27. mar. 2025

Scene Store sal

Varighed 90 min.

TID KL. 19.30, FRE. KL. 16
PRIS 240 KR. STUDERENDE 125 KR.
UNDER 25 ÅR 75 KR. GEBYR 15 KR.

MEDVIRKENDE MAJA JUHLIN, KIRSTINE HEDRUP, STINA MØLGAARD

TEKST CAROLINE CECILIE MALLING

INSTRUKTION PETREA SØE

SCENOGRAF LISBETH BURIAN

LYDDESIGN ANTON BAST

LYSDESIGN HENRIK SLOTH

SCENEPRODUKTION FOLKES GARAGE

FOTO CREATIVE ZOO, MONTGOMERY

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

#moderskab #idealer
#skyld #empowerment

26%

Teater i mor-hjertet

23%

Skriftestol

1%

Insta-mor

50%

Forventningspres

CITAT


"Ideen opstod ud af forstillelse, afmagt og ensomhed. Hvorfor går jeg rundt og smiler til naboerne og lader som om alt er okay, når jeg har lyst til at skrige af afmagt og føler mig som en ensom mor-fiasko? Nu vender vi vrangen ud på forestillingen om det perfekte familieliv! Lad os råbe højt til hinanden om alt det ulidelige og lad os omfavne hinanden i et nyt usminket fællesskab, hvor vi kan græde, grine og bande højt!

Maja Juhlin, skuespiller og initiativtager til forestillingen

MEDVIRKENDE

Kirstine Hedrup


MEDVIRKENDE

Stina Mølgaard


MEDVIRKENDE

Maja Juhlin

CITAT


” Vi laver en forestilling, der undersøger moderskabet med alle dets lyse og mørke sider. Det bliver et bekendelsesrum, hvor alt det, vi ikke taler om, alt det, vi skammer os over, og alt det, vi frydes over, kommer frem i lyset. Ved at blotte det uperfekte er håbet, at vi kan finde en større accept og ro omkring det faktum, at moderskabet/forældreskabet ikke er en færdig ideal-
størrelse, men en fuldstændig kaotisk udfordring, et tab af kontrol og til tider en umulig og vild proces fra start til …”

Petrea Søe, instruktør


Tryk her og du er på vej til en underholdende og brølende relevant oplevelse!

Køb billet

Kommende fore­stillinger